Μενου

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Δυναμικό παρόν της Ελληνικής Αυγής στη Χαλκιδική με το Ν. Χρυσομάλλη


Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στον Πολύγυρο και τα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που ζητούσε να πληροφορηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και να μιλήσει, τόσο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρυσομάλλη Νίκο, όσο και με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη,  Ήλκο Κοσμά.





Σε δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης όλων των Ελλήνων ενάντια στη μνημονιακή χούντα που εξοντώνει το λαό και έστειλε μήνυμα ελπίδας για την επομένη των εκλογών με διοίκηση της Ελληνικής Αυγής.

Το βράδυ  πραγματοποιήθηκε ομιλία όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα το κομμάτι που αφορά τη Χαλκιδική. Αναλύθηκαν οι βασικοί προγραμματικοί άξονες για τον τουρισμό και την πρωτογενή παραγωγή, που αποτελούν τα σημαντικότερα πεδία οικονομικής δραστηριότητας του νομού. Συζητήθηκε η ολοκλήρωση των οδικών συνδέσεων και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, ενώ εξηγήθηκε η θέση του συνδυασμού στο θέμα των μεταλλείων. Σύμφωνα με τον κο Χρυσομάλλη η θέση μας είναι υπέρ της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας από ελληνικές επιχειρήσεις, με απόλυτο σεβασμό του περιβάλλοντος και εξασφάλιση της ανταποδοτικότητας στην τοπική κοινωνία.


Η εκδήλωση έκλεισε όπως πάντα με τον Εθνικό Ύμνο.