Μενου

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας


Παρά τις κραυγές και απειλές παρακρατικών στοιχείων που λυμαίνονται τον Δήμο Βέροιας, συνεχίστηκαν και αυτήν την εβδομάδα οι προγραμματισμένες ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία στην Ημαθία.


Αυτήν την φορά κλιμάκιο υποψηφίων κλήθηκε από κατοίκους του Αγίου Γεωργίου Ημαθίας να παρουσιάσει το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, για να έχουν την δυνατότητα να τους γνωρίσουν από κοντά. Παρών στην εκδήλωση ήταν και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Μιχάλης Τσακίρης.

Αφού παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι με την Ελληνική Αυγή για την Ημαθία, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Βασίλειος Τσιούλης, έλαβε τον λόγο και ανέπτυξε διεξοδικά το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, τόσο για όλη την κεντρική Μακεδονία, όσο και για την Ημαθία.
Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας ότι η Ελληνική Αυγή είναι ο συνδυασμός που στηρίζεται από την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ανέπτυξε εν τάχει το ιστορικό της πολιτικής σκευωρίας ενάντια στο Εθνικιστικό κίνημα και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συστρατευτούν στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού με τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ σε καταστήματα του χωριού, με τον κόσμο να υποδέχεται τους συναγωνιστές με ιδιαίτερη θέρμη.