Μενου

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία στο Πλατύ Ημαθίας


Συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία και στην Ημαθία, έτσι ώστε σε κάθε γωνιά της περιφέρειάς μας να ακουστεί η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και να δοθεί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα Εθνικής αντίστασης στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.


Στα πλαίσια αυτών των ενημερωτικών δράσεων, πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών από την Ημαθία με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Ημαθίας συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλειο, βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα στο Πλατύ Αλεξάνδρειας, για να αναπτύξει τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για τον νομό. Αρχικά πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού με τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ σε καταστήματα του χωριού, με τον κόσμο να υποδέχεται τους συναγωνιστές με ιδιαίτερη θέρμη.

Στην συνέχεια, σε κεντρικό κατάστημα, έγινε η παρουσίαση του προγράμματος τις Ελληνικής Αυγής παρουσία ένθερμου κοινού, από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Τσιούλη Βασίλειου. Στο τέλος συζητήθηκαν τα τοπικά προβλήματα τις περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τις αποκαλύψεις των ημερών που ήδη κάνουν την συγκυβέρνηση των υποτακτικών των τοκογλύφων να τρίζει.


  • Ο αγώνας συνεχίζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. 
  • Τίποτε δεν μας λυγίζει. 
  • Η νίκη μας προσμένει.


Καλούμε κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα και Ελληνίδα να δώσει στις επερχόμενες εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης, δίνοντας δύναμη στον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία.