Μενου

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Ν. Χρυσομάλλης στην πόλη των Σερρών



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, Νικόλαος Χρυσομάλλης, βρέθηκε την Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014, στην πόλη των Σερρών, στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή» που στηρίζεται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.


Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο Νικόλαος Χρυσομάλλης παραχώρησε συνεντεύξεις σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης (Ράδιο Σέρρες και Cosmos Radio). 

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Νικήτα Σιώη, και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του νομού, ακολούθησε περιοδεία σε όλους τους κεντρικούς δρόμους των Σερρών με διανομή προεκλογικού υλικού, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να μας γνωρίζει από κοντά. Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή από τους πολίτες των Σερρών που μόλις αντιλαμβάνονταν ότι πρόκειται για την Ελληνική Αυγή έσπευσαν να συνομιλήσουν μαζί μας και να προμηθευτούν έντυπο υλικό.


Άλλη μια φορά η ζώσα δημοσκόπηση αποδεικνύει πως η Ελληνική Αυγή θα σαρώσει και στην κεντρική Μακεδονία.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την αντιπεριφέρεια Σερρών στο Ξενοδοχείο Elpida Resort. 

Εκτός από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νικόλαο Χρυσομάλλη, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Νικήτα Σιώη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους των Σερρών με την Ελληνική Αυγή, παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Αρτέμιος Ματαθαιόπουλος (Σέρρες), Αντώνιος Γρέγος (Α’Θεσσαλονίκης) και Πολύβιος Ζησιμόπουλος (Β’ Θεσσαλονίκης).


Αγωνιστικό χαιρετισμό απηύθυνε και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης.




Επάνω σειρά (από αριστερά): Αργυριάδης Αντώνιος, Βαβλιάκης Κων/νος, Βαγιάκη-Ταπάσκου Νανά, Δαγκούλης Κωνσταντίνος και Ηλιάδης Σάββας 
Κάτω σειρά: Καπλανίδης Γεώργιος, Πολυμενόπουλος Πολυμένης, Ταλαγκόζη Μαίρη, Τζαμπάζης Θεόδωρος, Φιλίππου Αλεξάνδρα

Ας καταλάβουν όλοι όσοι μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλες οι Περιφέρειες και οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι, και θα δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα προς την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου πως ο Ελληνικός Λαός πέρασε στην Εθνική Αντίσταση.