Μενου

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η τρομοκρατία δεν πέρασε: Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής στη Χαλκιδική



Το μήνυμα της νίκης για τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες έστειλαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες της Χαλκιδικής, που κατέκλυσαν τα γραφεία της Ν.Ε. Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ιερισσού, το οποίο όμως κατελήφθη από συμμορία κουκουλοφόρων παρακρατικών, οι οποίοι με την ανοχή της αστυνομίας παρεμπόδισαν τη νόμιμη πολιτική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής και προπηλάκισαν Έλληνες πολίτες.

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία καταγγέλει το συμβάν, το οποίο σε αγαστή συνεργασία έστησαν κουκουλοφόροι, Αστυνομία και δημοτική αρχή, με ξεκάθαρο σκοπό την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας. Οι πενήντα έμμισθοι μεταφερόμενοι από την πόλη της Θεσσαλονίκης παρακρατικοί, που τα ΜΜΕ τους βάφτισαν “κατοίκους της Ιερισσού” δεν είναι αρκετοί για να ανακόψουν το Εθνικιστικό ποτάμι που επελαύνει.

Όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό, οι θρασύδειλοι αριστεριστές κάνανε μία τρύπα στο νερό. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλέσουν την οργή των κατοίκων της Χαλκιδικής, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πολύγυρο, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. 

Σύντομο χαιρετισμό απήθυνε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Ρήγας Νικόλαος, και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, Κανταράς Γεώργιος. Εν συνεχεία, το λόγο έλαβε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ήλκος Κοσμάς, ο οποίας εν μέσω χειροκροτημάτων δήλωσε πως ότι κι αν κάνουν οι εχθροί μας, εμείς δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Τελευταία στο βήμα ανέβηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, Μαρία Τσιορλίνη, η οποία έκανε λόγο για το προδοτικό ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου, προβάλλοντας το παράδειγμα του χρυσού της Χαλκιδικής.