Μενου

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης


Τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ολόκληρη τη χώρα αποτελούν τα προπύργια του Εθνικισμού και την καρδιά της Ελλάδος με μαχητές έτοιμους να δώσουν τα πάντα, ακόμη και την ίδια τους τη ζωή για το καλό της Πατρίδος μας. Καθημερινά εκατοντάδες νέοι υποστηρικτές και φίλοι περνούν το κατώφλι των κατά τόπους γραφείων μας για να ενταχθούν στις τάξεις του Κινήματός μας, αποδεικνύοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πιο δυνατή από ποτέ και σε αριθμούς, αλλά κυρίως σε έμψυχο υλικό!   


Εν όψει των επερχόμενων δημοτικών και ευρωπαϊκών εκλογών το σύστημα ακονίζει, εκ νέου, τα όπλα του και τα στρέφει προς το Κίνημα των Ελλήνων, το πραγματικό λαϊκό Κίνημα που ζητά και μάχεται για τα αυτονόητα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει παρούσα και σε αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις και δίνει την υπόσχεση πως θα συνεχίσει το έργο της ακριβώς όπως σχεδόν δύο χρόνια κάνει μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, μέσα και σε κάθε δημοτικό, περιφερειακό και ευρωπαϊκό συμβούλιο. Ο ελληνικός λαός θα μας τιμήσει για ακόμη μία φορά με την ψήφο του και εμείς θα συνεχίσουμε να μην είμαστε καθόλου ευχάριστη παρέα για όλους αυτούς που λυμαίνονται τον τόπο μας εδώ και δεκάδες χρόνια. 





Σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο με δεκάδες νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες – πολιτικές ενημερώσεις – από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσομάλλη Νικόλαο, και τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλο Αρτέμιο. 


Πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής, Χρυσομάλλης Νικόλαος, προχωρώντας σε μία παράθεση γεγονότων και στοιχείων που αναδεικνύουν το πόσο βαθιά ριζωμένη είναι η κλεπτοκρατική αντίληψη των πραγμάτων στο σύστημα διοίκησης των περιφερειών και του δήμου. Η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας κατέχει πολύ υψηλή θέση δυστυχώς στα ποσοστά διαφθοράς και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με προμετωπίδα της, το συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ, έρχεται σε ολόκληρη την Ελλάδα για να πατάξει τη διαφθορά, την αδιαφορία και την παραβατικότητα με τα δυνατότερα όπλα που κατέχει… την Αλήθεια, τον Πατριωτισμό και την όρεξη για δουλειά, που τη χαρακτηρίζει! 


Έπειτα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, τόνισε πως οι μέρες του δημάρχου της πόλης είναι μετρημένες, καθώς πλέον παίρνει ψήφους μόνο από τον κόσμο που συχνάζει σε αυτές τις «ανάλαφρες» φιέστες, που δίνει την ευχή του ο κ. Μπουτάρης. Ανήγγειλε επισήμως πως πέρα από το πλήρες πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο συνδυασμός Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη, για όλα τα θέματα, πάσης φύσεως, που απασχολούν το δήμο, μία από τις πάγιες θέσεις του είναι να επιστρέψει ο Μέγας Αλέξανδρος ως σύμβολο του Δήμου, καθώς ο κ. Μπουτάρης το κατήργησε για να το αντικαταστήσει με ένα απλό γράμμα «θ». Έπειτα προχώρησε σε μία σύντομη περιγραφή των προτάσεων, αλλά και των λύσεων που προτείνει ο συνδυασμός για τα μείζονα διοικητικά, οικονομικά, και άλλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η πόλη μας.  

Τέλος, απάντησε σε διάφορα φαιδρά δημοσιεύματα έντυπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων μεγαλοεργολάβων, δίνοντας έμφαση για ακόμη μία φορά στο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σφιγμένη σα μία γροθιά.  Φίλοι, υποστηρικτές, στελέχη, βουλευτές συνεχίζουμε πιστοί των Αγώνα μας, σα μία ύπαρξη κάτω από τον Αρχηγό μας και τα λάβαρα των Ιδεών και της Πατρίδος μας!